Play Video

Pse duhet të investoni në energji solare?

Kurseni para

Ruani ambientin

Investim për të ardhmen

Mbroni veten nga rritja e çmimit dhe inflacioni

Energji e paster dhe e qëndrueshme

Mirëmbajtje pa kosto

Rritni eficience

Shërbimet

Shitje

Projektim

Instalim

Mirëmbajtje

Llojet e sistemeve solare

I kyçur në rrjet (pa bateri)

I pavarur (me bateri)

Hibrid (me bateri dhe i kyçur në rrjet)

Onoff Solar System LLC operon në fushën e energjisë së ripërtëritshme. Kompania jonë ofron shitje, projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve solare fotovoltaike.

Ne ofrojmë konsultime falas per konsumatorë komercial dhe familjar që janë të interesuar për të investuar në sisteme fotovoltaike solare. Investimet tuaja do të kthehen për një periudhë të shkurtë kohore. Ne ju sigurojmë një analizë të detajuar financiare që ju ndihmon të zgjodhni investimin e duhur.